Recente projecten

 • Rode Kruis: geef plasma

  Het Rode Kruis deed opnieuw een beroep op Geert Houck als voice-over hun nieuwste campagne rond plasma geven. Het is van het grootste belang dat er nieuwe donoren bijkomen, want plasma kan vele levens redden. Bekijk hieronder de campagne-spot.

   

 • Interview Daniël Termont

  Tijdens 'De burgemeestersmarathon' van Radio 2 interviewde Geert Houck 20 Oost-Vlaamse burgemeesters, onder wie Christoph D'Haese van Aalst en Daniël Termont van Gent. Dat interview werd ook opgepikt in de nationale nieuwsmedia.

  Hieronder kan je het integrale interview met Daniël Termont herbekijken

   

 • Nieuw Bad

  Een nieuwe badkamer in enkele dagen? In deze leuke animatie-video van de firma "Nieuwbad" gidst de stem van Geert Houck je door de verschillende stappen:

 • CCV community

  Geert Houck is de vaste stem voor de instructiefilmpjes van CCV, de toonaangevende dienstverlener voor elektronische transacties in Europa. Hieronder zie je het filmpje voor de 'CCV community'.

 • Landmark Global

  Landmark Global, de internationale tak van het Belgische BPost doet een beroep op Geert Houck voor het informeren van haar klanten. Hieronder kan je één van de filmpjes bekijken:

   

 • Rode Kruis campagne

  Rode Kruis Vlaanderen deed een beroep op de stem van Geert Houck voor het inspreken van een filmpje rond hun 'radiusstrategie'. Dat is speciaal bedoeld voor de medewerkers in de bloedtransfusiecentra. Zij moeten de bloedgevers ervan overtuigen om ook plasma af te staan. Klik hieronder voor het filmpje:

 • Storesquare webshop

  Storesquare is een gezamenlijk initiatief van Roularta, KBC en Unizo. Het is een e-commerce platform waar lokale handelaars en KMO's hun webshop hebben. Hieronder kan je het aankondigingsfillmpje zien, met de stem van Geert Houck.

   

Pages

Hoe klinkt voice-over stem?

In deze korte demo krijgt u een overzicht van wat Geert allemaal in zijn mars heeft: van bedrijfsfilms over telefoonboodschappen tot e-learning:

Op deze pagina vindt u nog veel meer voorbeelden, met verschillende stijlen van inlezen.

 

De klanten van Voice-Over Stem:

En nog vele anderen...